Nu jäklar

Tue, 25 February, 2014 16.28

Hej på er! Seg jag varit på att skriva här nu någon dag. Vi ha nyss startat med en ny kurs på skolan så får skylla på det lite faktiskt! :p

Jag kom alldeles nyss hem, direkt efter plugget for jag till Ödlan&Brorsan för att boka tid för permanent. Fick en tid redan imorgon :) Vill fixa utväxten och sånt innan vi drar till Stockholm nästa vecka. Så ska dit imorgon 09.45. Jäkla tur de hade tider. Ska köpa en färg i samma veva och färga utväxten själv hemma. Blir billigast så. :) Och det funkar ju lika bra de med.

Sen så var jag och hämtade ut ett paket, det var mina fina armband som jag väntat på i en evighet nu. Trodde faktiskt jag blivit lurad eftersom annonsen blivit borttagen. Så jag beställde ju nya för någon dag sen och så får jag de jag beställde innan idag haha :) Men äh de är så fina och mycket snyggare att ha fler av just de armbanden ändå så :) Ska visa dom sen!

Nu efter maten ska jag dra och träna, hör och häpna! haha nä jag tränade ju en del för några månader sedan innan jag fick en massa problem med magen och nu är det dags att sätta igång igen då jag känner mig som en svullen flodhäst, (är jämt och ständigt svullen runt magen pga IBS) Så ikvä'll blir det att "kötta" påp gymmet :) Är taggad som fan.

Nä nu måste jag fixa klart käket. Skriver mer ikväll ! :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin