Sminkar för fulla muggar

Sat, 22 February, 2014 14.55

fick en liten paus nu mellan sminkningarna! :) Sjukt kul! Ida & Emelie blev nyss klara och de blev sååå himla fina. Bilder kommer sen :) De blev party makeups för de ska ju på mello ikväll! :)  nu väntar jag på Katharina som ska på 30 (eller va det 40?) års fest! 

Sen så till en tråkigare grej, gick in på min fb sida idag, är snart uppe i 3000 (!) likes, hur kul?! Men sen såg jag att jag fått mycket elaka kommentarer, eller mycket 2 som jag kunde läsa och de andra var på andra språk..verkligen skit tråkigt! Folk som vill trycka ned och säga dumma saker. Varför skriver man så till en annan person man aldrig ens träffat? Raderade kommentarerna och tänker inte låta någon negativ, otrevlig människa förstöra min dag! Så det så! :) Men man ska aldrig ta skit! Det är en sak som är säkert. 

Nu ska jag invänta Katharina :) 

En bild från min sotning jag gjorde här om dagarna :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin