SMOKY EYE

Wed, 19 February, 2014 15.52

Jag har använt:

IsaDora eye primer // IsaDora inliner kajal - 51 indian black // IsaDora Eye shadow palette - 56 smoky eyes // IsaDora bold tip eyeliner - 50 carbon black // IsaDora Volume & curl mascara


• Börja med att lägga primer.

• Lägg den svarta kajalen  på locket.

• Blenda ut kajalen du nyss lagt, jag har använt fingertopparna för att göra det. Lägg sen kajal under ögat så nära fransraden som möjligt.

• Lägg den svarta ögonskuggan på kajalen, både på locket och under ögat (använd penseln man får med i ögonskugg paletten, otroligt bra pensel)

• Lägg samma kajal på vattenlinjen, både övre och undre.

• Ta sedan den mörkgråa skuggan från paletten och lägg den ovanför den svarta och börja jobba in dom i varandra. Alla färger ska gå in i varandra så man får en fin övergång.

• Sen tar du den näst ljusgrå skuggan och lägger lite ovanför den mörkgrå. Jobba in dom i varandra.

• Och nu den ljusa skuggan precis under brynet för en highlight.

• Eyeliner.

• Mascara

• lösfransar

KLART! 


Primer-

Hade skyhöga förväntningar på denna. Och den uppfyllde mer av de jag förväntade mig, helt klart! Om man ha lagt ögon primer och så väntar man en stund så blir det oftast att primern lägger sig i vecken och man måste torka lite lätt på locken igen för att jämna ut den, det behöver du inte med denna för den lägger sig inte i vecken!! Hur bra är inte det? Rekommenderar den varmt!

Kajal&Bold eyeliner-

Ha varit på jakt efter en svart kajal länge nu, både till mig och min mamma (Mamma ha tjatat på mig att jag ska hitta den allra bästa kajalen till henne) Och den kom på posten med de andra produkterna. :) Jag vill inte ha en som är för krämig men inte för torr heller utan nånstans där emellan och denna är den bästa jag testat. Blev helt till mig då jag testade den till denna makeup, super lätt applikation OCH färgen satt direkt så man behövde inte gnugga som en galning inne i ögat. Så letar ni efter en ny kajal, så köp denna!! Eyelinern var också bra, den har som en penna som man målar med som är rätt så tjock med avskuren och vinklad längst fram för att lättare få till fina raka linjer. Tummen upp!!

Smoky Eye shasows-

LOVE THEM. Direkt när jag fick dessa så visste jag att de skulle va grym. Alla färgerna är jätte fina med mycket pigment. Jag använde alla skuggor i makeupen ovan. Och penseln man får med är jätte bra, Använde bara den pensel till makeupen. Man kommer lätt åt inne vid ögonvrån osv som man inte gör med en tjock pensel, blir bara massa kladd då. Gick jätte bra att "Sudda&Blenda" med.

Volume & Curl mascara-

Jag ha bara positiva saker att skriva om dessa produkter. Såhär blev mascaran utan lösfransar. Jag gillar denna extremt mycket. Lätt att måla på, ett tips som jag alltid gör när jag målar min mascara är att måla ett var först sen låter du det torka ordentligt innan du lägger på nästa omgång och så gör man så några gånger så får man mer på fransarna och de blir mycket "svartare"  :)  

 


* Obligatoriska fält

Thu, 20 February, 2014 11.48
Rita
Wow vad fina ögon!!
Thu, 20 February, 2014 12.05
IdaEmilia Berglund
Tack så mycket! :D

Wed, 19 February, 2014 17.10
Victoria G
Skitläckert! Det tog verkligen fram dina ögon :) Superfint!
Wed, 19 February, 2014 17.11
IdaEmilia Berglund
Tack så mycket :D Glad jag bli!!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin