Akut blogg

Wed, 12 February, 2014 18.25

Hade planerat lite roliga inlägg här i bloggen idag men min dag slutade på akuten.. Kära nån. Händerna började bara tvär svullna på skolan, sen fötter, ansikte, halsen, domnande i armar ben och allt va tusan det heter. Kom nyss hem, trodde jag skulle få ligga över men som tur är så såg alla mina värden bra ut förutom sänkan men jag fick order om att vila och ta det lite lugnt nu någon dag då de inte vet vad det var/är som händer. Svullnaden ha inte gått ned ännu men fick 15 kortison tabletter för 3 timmar sedan men det har fortfarande inte gått ned men hoppas på att det  gör det snart.  Tur man kan skoja till det lite där på akuten och läkarna :) Kan erkänna att de va några tårar som kom då jag såklart blev väldigt rädd men det var faktiskt mer skratt än tårar :)  Så tur man ha nära till skratt så blir saker och ting inte lika jobbigt! :) Hade iaf en jätte fin läkare och sjuksystrar som tog hand om mig, kände mig jätte trygg och omhändertagen. Så ett stort tack till dom som var på akuten idag och hjälpte mig! 


Så nu tänkte jag att jag och mina svullo händer/fötter/allt annat gå och vila. Haha :)  Skriver med antingen senare eller imorgon :) 


(Uppdatering: kommer upp lite roliga inlägg imorgon. Bland annat ett tips på mega rea på smink, det vill ni inte missa! Stay tuned :) ) 


* Obligatoriska fält

Thu, 13 February, 2014 9.06
MinMakeupartist
Men oj! Hoppas du får reda på vad som hänt! Vila och krya på dig ordentligt nu!
Thu, 13 February, 2014 12.08
IdaEmilia Berglund
Ja tack så mycket!! :) Det börjar sakta men säkert gå åt rätt håll iaf :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin