Pretty in yellow - tutorial

Tue, 11 February, 2014 17.46

Kommer upp imorgon tänkte jag :) 


Ni få mer än gärna önska olika sminkningar som ni vill att jag ska göra och fixa tutorials på. Är som roligt att få göra något som  ni vill se. :) Räcker det med Pic tutorials eller vill ni ha en video? Osv osv! Så kommentera på nu :) I want to know!! 


Vi är hos mina svärföräldrar nu, ska äta och kolla lite på OS här :) Davids mamma ha lagat italiensk kyckling med vitlök, soltorkade tomater, basilika och en massa annat gott! Är så hungrig nu asså. :) Sen blir det raka vägen hem och läsa några kapitel i grundförsäljning innan skolan imorgon. Inte så laddad för det just nu.. Blä. Men ska till frisören imorgon :) Så det känns kul! Ska bara permanenta utväxten och sen måste jah vänta några dagar innan jag kan färga det så håret få vila :) Men det tänkte jag göra själv :)

Nu är maten klar här! :) Ha en fin kväll.

* Obligatoriska fält

Wed, 12 February, 2014 9.16
Nasir
Gärna enkla steg:) Så att man kan följa fast man inte kan så mycket. Kram Nasir
Wed, 12 February, 2014 10.23
IdaEmilia Berglund
Okej va bra att du skriver det :) ska tänka på det till nästa tutorial!! :) Jätte kul att du kommenterar :) Kram!!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin