Färgning av bryn&fransar

Sun, 9 February, 2014 9.27

Färgade mina bryn och fransar igår kväll! :)  Så tänkte jag kunde visa resultatet här i bloggish! :p

Jag har använt mig utav Depends färg, den är helt okej men det finns en annan som jag gillar snäppet mer som jag använt men som jag inte har hemma och har dessutom glömt namnet på.. Haha :) med depends kit så måste jag sitta i en timme för att få någon färg annars syns det knappt. Med den färgen jag använt förut behöver man bara sitta max 5-6 minuter så är det klart. Ska kolla upp vad den heter så ska jag göra likadant som jag gjort nu med depends kit fast med den andra så ni får se den också :) Men gillar depends riktigt mycket också såklart :) Men man har ju sina favoriter!

Har använt färgen svart både på bryn och fransar. Orkade inte sitta så länge med fransarna då jag fick sitta och blinda konstant och orkade inte sitta mer ön 10 minuter :) Men det syns ju lite iaf! :) Ett piggare utseende tackar man inte nej till !

Brynen:


Fransarna:* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin