Isadora RAY OF LIGHT

Tue, 4 February, 2014 14.03

Isadora skickade hem 2st produkter till mig från deras nya kollektion RAY OF LIGHT. 

  • Twist-Up blush & go - 84 english rose

"Ett rougestift som ger skir färg och lyster för en fräsch och naturlig look. Twist-up Blush & Go har en cremig, lätt och fuktgivande formula. Kan appliceras snabbt och enkelt i flera lager från skir till mediumtäckande. Tona med fingertopparna. Twist-up-sticket är perfekt att ha med sig för snabba touch-ups under dagen."

Finns i 3 olika färger -

80 Spring in Paris
82 Coral Island
84 English Rose  • Twist-Up eye gloss highlighter - 07 pink diamonds

"En skir ögonskugga med glossig lystereffekt. Den är snabb och enkel att applicera, bara tona med fingertopparna. Perfekt att ha med sig för snabba touch-ups under dagen. Twist-Up Eye Gloss är enkelt att skruva upp och ned, ingen vässare behövs."

Finns i 3 olika färger -

03 Champagne Cocktail:
Champagnefärgad med skimmer från flera färger
05 Jet Set: Chrome med silver och guld
07 Pink Diamonds: Klar, vacker och kall rosaÖgonskuggan är helt fantastisk, en kall klar rosa som skimrar jätte mycket och låter ögonen vara i fokus. Lätt att applicera och den är mjuk och krämig man kan inte lägga för mycket utav den för den smälter så bra in i huden och blir inte klumpig.  Helt förälskad i den! Kommer använda den flitigt nu i vår och i sommar!! 

Blush Rose är också super lätt att applicera, hög pigmenterad så man behöver inte lägga så mycket utav den, härlig färg och man får en fräsch look i ansiktet, nästan som att man nyss varit ute och promenerat. Och för mig så är det de jag vill uppnå med mitt rouge.  Gillar att den är skimrig och lyser upp så otroligt snyggt!! 

Namnet säger ju allt -RAY OF LIGHT!  Passar denna kollektion perfekt och den håller vad den lovar.

Rekommenderar att införskaffa dessa  snarast då jag tror att de kommer säljas som smör!

Gjorde en makeup med produkterna idag då jag blev så exalterad att de kommit och jag ha varit så nyfiken på dom! Och jag är super nöjd med båda produkterna!

Perfekt look för alla hjärtans dag! Eller hur? :) Du får definitivt flörtigare blick med denna glossy eye! :)
Till denna makeup använde jag mig också utav dessa produkter från Isadora.* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin