Nytt i smyckeslådan

Wed, 29 January, 2014 16.39

Hej på er! 


Ha ni en bra onsdag? Jag har pluggat mest hela dagen faktiskt.. Det börjar sjunka in nu iaf, peppar peppar! Men just nu känner jag att jag kan inte plugga mer. Jag kan allt i häftet och om jag börjar gorma till det så kommer inget att gå bra gällande tentan. Så nu släpper jag det för nu och kör en genomgång senare ikväll. Kommer en dag imorgon också :)


Fick hem dessa i postlådan, de högra halsbandet fick jag för några dar sen men de andra kom i lådan idag :) Fick hem en kjol också men orkar inte ta kort på den. Haha :) 

Gillar dom sjukt mycket! :) Får snart hem ett liknande till den högra fast med ett lejon på som jag tänkte ha på mig tillsammans med varandra på lördag då vi ska på hockey! :) Första gången jag går på hockey för i år så ska passa på och klä upp mig lite faktiskt så hoppas jag får hem de andra halsbandet innan dess :) 


* Obligatoriska fält

Thu, 30 January, 2014 13.42
MinMakeupartist
Grymt snygga! :)
Thu, 30 January, 2014 14.03
IdaEmilia Berglund
Tack :D

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin