God kväll

Wed, 8 January, 2014 18.16

Hej på er! Jag ha inte orkat göra någon make idag.. Ha varit alldeles för trött då jag inte kunde sova inatt igen.. Asså va är de för fel?? Är super trött på kvällen och de känns som jag kan somna men icke.. Sen upp tidigt efter några timmars sömn för att sitta i skolan och lyssna på en massa information ... Gah. Trodde jag skulle bryta ihop haha!  Tur jag är ledig imorgon så då blir det en sovmorgon delux vill ja lova. Så tog en nap i  3 timmar när jag kom hem. Haha, lång nap. Men fy va skönt de va. Så nu har vi käkat och kollat på PH. Eller snarare jag och David ha suttit och rullat ögonen. Haha helt förståeligt!  :p  Men jag fick kolla på de samtidigt som vi åt för det är hockey kl 19 :)


Ha ni några tips på  någon bra serie eller film? :) Kommentera gärna isåfall. En serie jag rekommenderar  varmt  är "hit the floor" GRYM dans serie. Snart kommer säsong 2 ut :) Längtar!! 


* Obligatoriska fält

Fri, 10 January, 2014 23.45
Pernilla S
Jaa, sista avsnittet av SOA var riktigt bra och spännande. Längtar tills det är tillbaka!
Sat, 11 January, 2014 0.08
IdaEmilia Berglund
Ja helt sjuuuukt avsnitt! Trodde aldrig de skulle hända. Jag med :D

Thu, 9 January, 2014 14.37
Pernilla S
Sons of anarchy är ju en bra serie, fast den kanske du redan har sett? :P Annars så kan jag rekommendera filmen "Bad Grandpa", antingen tycker man den är jätterolig eller jättedålig (beror på ens humor) :D Jag skrattade då högt flera gånger. "About time" var en helt ok film, och "känn ingen sorg" funkade väl också att kolla på! :)
Thu, 9 January, 2014 18.28
IdaEmilia Berglund
Ja den har jag sett, såg sista avsnittet igår ! Va typ i chock efter haha :p Sett se sista avsnittet på säsong 6? Då ska jag se bad grandpa ikväll :D lät som en kul film!!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin