Torr vinterhud?

Thu, 2 January, 2014 21.27

Jag får sån torr hy under denna tid på året och det är verkligen inte kul och framförallt inte snyggt med eller utan makeup på huden. Här nedan har jag listat mina favoritprodukter som jag använder mig utav dagligen och andra 1 gång i veckan. :) Hoppas ni gillar mitt lilla tips och att det kan hjälpa er som också har en torr hy att handskas med. Dela gärna med er om ni har några andra tips som jag kan testa :) Man kan aldrig få nog av tips och trix!

 

Youth Code Luminizer Serum - har en ultrafräsch och lätt formula och innehåller glycerin för att ge huden lyster, fukt och mjukhet utan någon fet känsla. Serumet absorberas ultrasnabbt av huden. Missfärgningar reduceras och huden upplevs jämnare.
Det fräscha serumet är berikat med fuktigivande hyaluronsyra och ger en härlig känsla.

ACO FACE/BODY- Fuktcreme är en lätt och intensivt återfuktande kräm som gör din hud mjuk och smidig. Krämen är rik på Pidolsyra, som binder fukt naturligt ihuden. Passar både till kroppen och till ansiktet. Finns både som parfymerad och oparfymerad.

                                              

   Kokosoja - Denna tipsade min syster mig om när jag var i Stockholm. Den här använder jag som en ansiktsmask som jag lägger innan jag går och lägger mig och sen sover jag med denna tills morgonen efter och när jag vaknar så är huden alldeles len och återfuktat och alla fnasiga "delar" av ansiktet är som bortblåst. Verkligen att rekommendera. Man kan använda den i håret i topparna också om de är torra och fnasiga, funderar verkligen kanon bra! Finns att köpa i alla matvarubutiker.

                                          

BiOliv SaltSkrubb- med olivolja och citron är en stärkande och förnämlig SPA-behandling. Skrubben gör huden persikomjuk, ökar cirkulationen och stimulerar hudens naturliga funktioner. Både för kropp och ansikte och luktar så otroligt gott och återfuktar huden lika fort som du applicerat den på huden.

                                  

 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin