RUBRIK

Wed, 4 December, 2013 14.15

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag ligger ned bäddad i soffan med frossa  och nyser ikapp med katterna.. Usch.. Denna förkylning verkar inte ge med sig. Så jag har inte så mycket planer för dagen eller kvällen. Tänkte att jag ska baka snikerskakor det är väl det enda jag ska göra och se på film och paradisehotell typ.  OCH dricka kaffe ur vår nya kaffemaskin som David ska hämta ut efter jobbet :) en tasimo tror jag den heter.. :) Va ett kanon erbjudande på Elgiganten så vi kunde inte motstå att köpa den! Kommer passa bra in i vårt kök då den är vit. :)

Undra när movember tävlingen är klar? Sitter som på nålar i väntan om vem som vinner denna veckas tävling :) Spännande! Jädrar va grymma bidrag alla gjort! Mäkta imponerad! Alla är en värdig vinnare i mina ögon iaf :) 

Nä nu ska jag gå tillbaka till mitt vilande! Hoppas ni har en fin dag. * Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin