Wen!

Tue, 3 December, 2013 21.57

Fick min WEN idag, balsam metoden som jag pratat om att jag beställt! Duschade nyss och bara efter en tvätt så är håret SÅ fint. Alldeles volymigt och följsamt, behövde knappt kamma håret efter! Luktar gott gör den också, kanske liiiite för mycket lukt utav mint men annars riktigt bra! Få se om de håller i sig :p Den frågan som jag funderat mest på är om håret verkligen bli rent! Men man kände ganska direkt att det kändes rent iaf! :) Man är ju lite rädd för att de ska bli som ett smörpaket men just nu så känns det jätte bra iaf! :) Få väl se det "riktiga" resultatet efter några tvättar om det verkligen fungerar! :) 


Få köra med detta några veckor nu och återkomma om det är något jag rekommenderar :) * Obligatoriska fält

Tue, 3 December, 2013 23.44
Sanna
Åh, vart köpte du dem och vad kostade det?
Wed, 4 December, 2013 10.34
IdaEmilia Berglund
Jag köpte min på http://www.wenhaircare.se :) Jag ville inte köpa hela kittet utan bara rengöringen och den hittar du på "Övriga produkter" längst ned :) Då få du välja där vilken du vill ha beroende på vilken hår typ osv :) Jag tog "fig" och den kostar 299kr :) Gick snabbt att få hem också!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin