Den är på G

Fri, 29 November, 2013 0.37

Snart är videon klar! Puh.. Hållt på med den sen typ klockan 17 ! Tar ju sån tid att bara ladda in videon i movie maker, jisses! Sen har det strulat en del, först gick den inte att föra över från kameran till mobilen (har en app där jag kan redigera videos) så la in den på datorn och skulle skicka till mig själv på gmail för att kunna få in den på så vis i telefon men nääääe det gick ju såklart inte. Så då var det bara att börja leta nått redigeringsprogram till datorn och tillslut så hittar jag en som verkar bra och lätt att jobba med. Då ska man få in videon på den och när jag fått de så hakar datorn upp sig??!! Händer två gånger men sen då allt verkar vara i sin ordning så sparar jag (som tog typ 35 minuter..)  och ska kolla hur videon blev så är det bara halva! Haha, kan ni förstå min frustration ?! Och nu sitter jag här dyng förkyld, trött och tung i huvudet och väntar på att den ska bli klar! Så snälla låt den va hel nu da! :) 

Är en stund kvar så den kommer upp imorgon! Och ha i åtanke att de är min allra första tutorial, lite smått nervös och tycker jag ser ut som ett fån men äh va gör de :p Hoppas ni kommer gilla den. 


Puss och godnatt !


* Obligatoriska fält

Fri, 29 November, 2013 9.12
MinMakeupartist
Spännande!!
Fri, 29 November, 2013 11.15
IdaEmilia Berglund
Är lite pirrig! :p

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin