Färgbomb

Thu, 28 November, 2013 11.10

Såhär känner jag mig idag! Glad, sprallig och på super humör. :) Inget speciellt  som hänt utan är bara glad ! Gud va sånna dagar är roliga där allt känns på topp. Helst då jag varit lite down nu ett tag, vet inte ens varför jag varit det men ha bara varit lite nere och haft noll energi. Ni vet man kan ju ha sånna perioder,  jag hoppas den är över nu så jag få vara den glada, spralliga och halv crazy Ida som jag är. Kan man säga att man saknat sig själv?! Haha, låter kanske halv töntigt men så är det iaf. 


Just nu är jag på Arbetsförmedligen och ska ha möte, ska skriva ut mig eftersom jag kommer gå skola i januari. (Om den nu blir av, va för få som ansökt så de vet inte om de ska kunna starta utbildningen men rektorn sa att vi få veta nästa vecka) 


Hörs lite senare! 


* Obligatoriska fält

Thu, 28 November, 2013 14.15
Branschbloggen
Kul!
Thu, 28 November, 2013 18.27
IdaEmilia Berglund
Ja :))

Thu, 28 November, 2013 11.43
Karin Fröderberg
Vad ska du plugga förnågot?
Thu, 28 November, 2013 12.36
IdaEmilia Berglund
Företagssäljare :) Vill starta eget inom snart framtid så bra att ha läst lite ekonomi, pr och marknadsföring med mera ! :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin