New face chart

Wed, 27 November, 2013 21.47

Inte alls lika nöjd med denna som med första men ah :) 


Vi sitter och kollar på efterlyst och myser i soffan :) Sen blir det lite PH :D På efterlyst så visade dom nyss personer som rånat butiker och syns mer än väl på övervakningskameran, skulle i princip kunna vara deras profilbild på fb! Dom kan ju inte vara den vassaste kniven i lådan! Jag skulle ju kunna göra det bättre själv. Skaffa åtminstone en nylonstrumpa.. Inte för att man ska göra nått sånt hemskt men ha de aldrig sett oceans eleven?!  Helt otroligt egentligen och så sjukt dumt! Hoppas dom åker dit! 

Annars idag ha jag inte gjort så mycket förutom att göra mitt bidrag till veckans challenge och skissen som jag la upp nu. Ha blivit så jädra förkyld så ha inte så mycket ork i kropp och knopp faktiskt meeeen då går väl över :) Sen ha jag och Davva planerat lite för helgen, eller lördagen :) Blir en date night med god mat och en massa myyys! Ska sminka under dagen också så de känns skit kul :) Så efter det så ska vi bara äta och må gött! :) Vad ha ni för planer till helgen?


* Obligatoriska fält

Thu, 28 November, 2013 10.04
MinMakeupartist
Snyggt! Ska bli spännande att se resultatet sedan!
Thu, 28 November, 2013 10.57
IdaEmilia Berglund
Tack! :) Ja jag är jätte taggad för denna tävling och att det är för en god sak :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin