NYX

Tue, 26 November, 2013 19.12

Var ju på Sephora när jag va i Stockholm, åsså gud vilken butik! Visste nästan inte vilket håll jag skulle titta åt för det fanns så sjukt mycket och fina saker. Va i princip som att jag gick in i en drömvärld. :) Då överdriver jag inte ens. Helt underbart. Började plocka på mig en massa saker men fick hejda mig själv lite och tillslut kom jag därifrån med bara en eyeliner, haha blev tvär snål helt plötsligt :p  Men lika glad är jag för det! Köpte NYX curve eyeliner, såg sen när jag öppnade den att det var en sådär, ja vad heter de nu, "tuss" istället för en vanlig pensel, blev lite besviken då faktiskt för ha haft en liknande från Isadora och den torkade ut bara någon vecka efter jag köpt den.. Lite tråkigt men jag hoppas på denna från NYX! För den har inte gjort mig besviken än :)  Testat den några gånger nu och den är riktigt bra så hoppas den håller i sig.  Men gillar ju mer att måla eyeliner med pensel faktiskt :) Men kul att testa lite nytt också.


Men är ni i Stockholm nått så gå till Sephora! Mycket bra grejor och till helt sjuka priser! Gillas skarpt. 


* Obligatoriska fält

Tue, 26 November, 2013 23.31
Pernilla S
Haha jag var också på Sephora i Sthlm i somras.. Var verkligen som att komma till himmelriket! ;) Jag snålade dock inte när jag var där, fick med mig några saker från Sephoras egna märke. Kommer definitivt vara ett måste att besöka varje gång jag är till huvudstaden.
Tue, 26 November, 2013 23.34
IdaEmilia Berglund
Eller hur! Blev alldeles till mig. :D Ja verkligen ett måste. Nästa gång ska jag handla upp hela butiken haha :D

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin