Snygga ögonbryn

Tue, 12 November, 2013 18.02

Anna va nyss här och fick sina bryn fixade! :) Plockade dom och färgade! Glömde förstås ta före och efter bild :p Typiskt! 

Tycker det är så viktigt med snygga bryn! Dom gör hela ansiktet tycker jag. Själv så föredrar jag mörka bryn, blond som brunett så tycker jag att det alltid blir snyggast med en mörkare färg! :) Tänkte att mina egna ska få sig en omgång imorgon. Ha sparat ut dom ganska mycket nu för jag vill ha dom ganska tjocka, inte så nopprade. Naturliga liksom. Sen så målar jag mina bryn nästan olika vare gång beroende på humör och till vilken sminkning jag har :) Tycker det är lite roligt att man kan variera! Men den formen jag gillar mest måste vara bilden här nedanför! 


* Obligatoriska fält

Tue, 12 November, 2013 21.09
Majken
Älskar dina ögonbryn! Hur har du gjort?
Tue, 12 November, 2013 21.37
IdaEmilia Berglund
Va roligt! :) Tack ! http://www.minmakeupartist.se/Ida-Berglund/blog/post/793 i det här inlägget kan du läsa om hur jag gör, steg för steg :) Hoppas det hjälpte!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin