Snygga fransar

Mon, 11 November, 2013 16.07

Varje sminkning jag gör ha jag nästan alltid lösögonfransar. Tycker att de gör så att makeupen känns hel på nått sätt. Köpte detta på Ebay för 15kr (!) 5 par. Tycker dom är jätte fina ! För de priset.

Många slänger fransarna efter att de använt dom en gång. Jag sparar ALLTID mina fransar. Många kanske slänger dom för att limmet är kvar på fransen, ta lite olivolja med en tops så kommer limmet bort och du kan använda dom igen! :) Men använd inte limmet som följer med i paketet med fransarna (om det inte är vanligt latex) det limmet är oftast inte så bra och det kan irritera ögonen. Köp depends lim, det är i latex och finns i transparent och svart.  Om man inte är van att använda sig utav lösögonfransar så köp det transparenta limmet :) 

Ett till tips är att inte lägga så tjockt lager av lim på fransarna utan lägg ett tunt och vänta 15-25 sekunder innan du lägger på dom så fäster dom fortare och man slipper en massa kladd! 


* Obligatoriska fält

Mon, 11 November, 2013 20.37
Branschbloggen
Bra tips! Alltid bättre att återanvända:)
Mon, 11 November, 2013 20.40
IdaEmilia Berglund
Eller hur! :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin