Tattoos baby

Fri, 8 November, 2013 11.08

Jag har 4 st tatueringar och den 5:e hoppas jag snart är på plats. Det kommer bli den största jag kommer ha. Och jag längtar så mycket tills den är där den ska va haha :) Ha bilden i huvudet hur jag vill ha den, ha ändrat mig fram och tillbaka men nu vet jag vad jag vill ha. Hade fått den uppritad tidigare och då tyckte jag om den svin mycket men nu känns det inte samma som jag kände då och nu vet jag hur jag vill ha den.  Sen skulle jag vilja fixa till min fjäder, den ha blivit lite "blaskig" och lite grå så ska ringa till Pulver och fråga om jag kan få en tid för att fixa till den. Vill ju ha den mer svart och detaljerad. Inte utsmetad som den känns nu. 


Så om min pojkvän, familj och vänner läser detta så önskar jag mig presentkort på Big Street Tattoos i födelsedagspresent :)) hihi!


* Obligatoriska fält

Fri, 8 November, 2013 11.26
Mo_77
Va blev nästa motiv?
Fri, 8 November, 2013 13.41
IdaEmilia Berglund
Ha alltid velat haft ett läppstift :) så nått sådant. En cool mascara osv :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin