Plattång + locktång

Wed, 30 October, 2013 19.16

Vi kom nyss till svärföräldrarna. Varit och kollat på Davids lillebrors nya lägenhet, hans första! :) Jätte fin var den. Och centralt. Så nu ha vi satt oss i stoffläge för att se Modo krossa Frölunda. :) Är inte de minsta intresserad av hockey men min karl är helt bananas i det så få sitta och pillra med telefonen tills matchen är över :p Inte mig emot. 

Apropå nått helt annat så har jag världens bästa platt och locktång. Allt i ett.  Enkel att styla med och det blir alltid fina resultat. Den har tre olika värmenivåer, blir varm fort så man slipper stå och vänta och de bästa av allt är att man kan få till riktigt fina lockar eller slingor som bara är lite lätt vågiga. Man kan göra många olika frisyrer, vågigt lockigt rakt osv osv, dessutom så snurrar sladden med då man gör lockarna, på vissa så är sladden fast vilket blir jobbigt efter några drag. Den går lös på 495kr, inte alls så farligt jämfört med de som finns på frisörsalongerna. Och denna är riktigt bra! Ni hittar den på smink.nu! Finns mycket annat roligt att hitta på den sidan, bra priser på smink också :) In och kika vetja! 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin