Watercolor technique!

Wed, 4 September, 2013 23.04

Kvällens skapelse! på fri hand, inga stenciler :) ser lite ut som en fjäril :)


* Obligatoriska fält

Fri, 15 November, 2013 15.46
Elin Jonsson
Hej Ida! Jag blir så inspirerad och är sjukt imponerad av hur begåvad du är. Helt underbara sminkningar!! Är själv mua och älskar artistisk makeup. Har nyligen fått nys på "Pencil technique" och "Watercolour technique". Är helt fascinerad och sitter hemma i försök att på nått sätt komma på hur man gör :-D Såg att du hade gått i skola på Apropomakeup. Måste fråga? Var det dyrt och svårt att komma in på kursen? Du har möjligen inga planer på att hålla en kurs? Isåfall är jag väldigt intresserad! Keep up the good work!

Mon, 16 September, 2013 9.01
Mary_Karla
Ida, du är verkligen en inspirations källa! det att du är självlärd är helt ofattbart för du är så sjukt duktig. men får nog inse att alla inte kan vara lika naturliga "talanger" å jag måste hoppa på en kurs snart för vill så gärna bli en del av allt det här roliga som ni sysslar med. Känns som att du har en mer "konstnärlig" stil än många här. Kan du jobba med det också eller kör du mer som intresse? du borde jobba med det, så himla duktig:) pepp!

Thu, 5 September, 2013 20.40
pubes
men alltså.. HERREGUD. du är ju helt otrolig! vilken skapelse!! :D

ANNONS
Till bloggens startsida

Mitt namn är Ida Aztor och jag är 23 år, Jag jobbar heltid som professionell Makeup Artist och har gjort det i snart 3 år. Jag älskar makeup konst och gillar dom lite mer extrema sminkningarna, vilket ni kommer att få se mycket av här, mycket färg, glitter, former och kristaller :)

Är helt självlärd, så har inte gått någon utblidning. men det stoppar inte mig, det här är min passion! :DLogga inInstagram @idaaztor
Follow @idaaztor at instagram.com