Warning! Burned Face

Thu, 20 June, 2013 12.04

Denna är gjord med sculpting Gel, här kommer en liten förklaring:


Sculpt Gel levereras med tre komponenter-tydligt markerade som delar A, B och C. Delar A och B är de två silikonkomponenterna som måste blandas noggrant för att härdas. De är pigmenterade som två olika hudtoner för att undvika förvirring om vilken som är vilken. Del C är till för att göra massan lösare, och är genomskinlig.

Använd en ren spatel eller trä verktyg för varje material för att undvika korskontaminering, ös ut lika stora klumpar av delarna A och B på en ren yta.

Du kan blanda dessa två delar tillsammans och använda den som den är, eller rör i en klick av del C för att göra blandningen mjukare. Sedan har man ca 5 min på sig att göra t.ex. ett sår eller en brännskada, innan den härdas.  Det är i princip det.* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Mitt namn är Ida Aztor och jag är 23 år, Jag jobbar heltid som professionell Makeup Artist och har gjort det i snart 3 år. Jag älskar makeup konst och gillar dom lite mer extrema sminkningarna, vilket ni kommer att få se mycket av här, mycket färg, glitter, former och kristaller :)

Är helt självlärd, så har inte gått någon utblidning. men det stoppar inte mig, det här är min passion! :DLogga inInstagram @idaaztor
Follow @idaaztor at instagram.com