makeup Kurs i Rumänien!

Thu, 13 June, 2013 13.52

Den 27 juli åker jag ner till Rumänien för att gå två kurser i Pencil Technique och Watercolor Technique! Detta är en dröm! Jag har alltid fascinerats av dessa tekniker som är väldigt stora i Ukraina, Ryssland och Rumänien.

Jag hittade en tjej som är GRYM på dessa tekniker och det visade sig att hon hade kurser i det. Så nu ska jag äntligen åka dit :)

Jag har redan gjort mycket som är inspirerat av dessa tekniker och tanken på att jag faktiskt ska bli ännu bättre på det gör mig såååå fruktansvärt glad.

Detta är en makeup som är gjord på hennes kurs! Ser ni skickligheten? Jag svimmade nästan när jag först såg den, kan inte beskriva med ord hur Grymt detta är! Den är gjord med vattenfärger.

Pencil technique

Watercolor technique.

Ni hittar hennes skola här


* Obligatoriska fält

Sun, 7 July, 2013 22.26
Lina Nyberg
Jättevckra bilder, blir kul att se vad du får med dig för inspiration hem :)

Thu, 13 June, 2013 16.08
MinMakeupartist
Passar dig perfekt ju! Grattis & Lycka till!

Thu, 13 June, 2013 15.00
Anna
Oj vad fint!!! Hoppas du lägger upp bilden från kursen, ska bli så kul att se hur det går för dig :)

Thu, 13 June, 2013 14.08
Linda Thorén
Ja va häftigt Ida! Det kommer inte finnas någon ände på dig.. ;)

ANNONS
Till bloggens startsida

Mitt namn är Ida Aztor och jag är 23 år, Jag jobbar heltid som professionell Makeup Artist och har gjort det i snart 3 år. Jag älskar makeup konst och gillar dom lite mer extrema sminkningarna, vilket ni kommer att få se mycket av här, mycket färg, glitter, former och kristaller :)

Är helt självlärd, så har inte gått någon utblidning. men det stoppar inte mig, det här är min passion! :DLogga inInstagram @idaaztor
Follow @idaaztor at instagram.com