Bloody rose Makeup look

Tue, 25 June, 2013 12.10ANNONS

Easter Egg Makeup

Tue, 25 June, 2013 0.03

Denna var Påsk inspirerad! :)Galaxy Makeup Look

Mon, 24 June, 2013 17.02

Jag har använt:

  • Urban Decay primer potion
  • NYX ultra pearl mania – white
  • Sleek makeup – Acid palette
  • Makeup Geek – Mercury, Corrupt and Envy
  • Make Up Store cake eyeliner – white
  • Red Cherry lashes – nr 199
  • black eye pencil on the lipsCandy Girl Makeup, New look

Fri, 21 June, 2013 9.20

En liten nattlig skapelse med Masquerade Cosmetics. 


Jag har använt från detta märke:
Lip lacquer Wands - Vegas nr 14
shimmer powder - silver white nr 2
5 colour eyeshadow palette - Fashion


Warning! Burned Face

Thu, 20 June, 2013 12.04

Denna är gjord med sculpting Gel, här kommer en liten förklaring:


Sculpt Gel levereras med tre komponenter-tydligt markerade som delar A, B och C. Delar A och B är de två silikonkomponenterna som måste blandas noggrant för att härdas. De är pigmenterade som två olika hudtoner för att undvika förvirring om vilken som är vilken. Del C är till för att göra massan lösare, och är genomskinlig.

Använd en ren spatel eller trä verktyg för varje material för att undvika korskontaminering, ös ut lika stora klumpar av delarna A och B på en ren yta.

Du kan blanda dessa två delar tillsammans och använda den som den är, eller rör i en klick av del C för att göra blandningen mjukare. Sedan har man ca 5 min på sig att göra t.ex. ett sår eller en brännskada, innan den härdas.  Det är i princip det.Warrior makeip look!

Thu, 20 June, 2013 11.59

En favorit bland många :)Skillnad på då och nu.

Tue, 18 June, 2013 23.59

Det är ca 3,5 år sedan jag började experimentera med smink. Jag la upp en bild på instagram för några dagar sedan som visade hur mycket jag har utvecklats :)

Ja, ni ser ju själva...makeup Kurs i Rumänien!

Thu, 13 June, 2013 13.52

Den 27 juli åker jag ner till Rumänien för att gå två kurser i Pencil Technique och Watercolor Technique! Detta är en dröm! Jag har alltid fascinerats av dessa tekniker som är väldigt stora i Ukraina, Ryssland och Rumänien.

Jag hittade en tjej som är GRYM på dessa tekniker och det visade sig att hon hade kurser i det. Så nu ska jag äntligen åka dit :)

Jag har redan gjort mycket som är inspirerat av dessa tekniker och tanken på att jag faktiskt ska bli ännu bättre på det gör mig såååå fruktansvärt glad.

Detta är en makeup som är gjord på hennes kurs! Ser ni skickligheten? Jag svimmade nästan när jag först såg den, kan inte beskriva med ord hur Grymt detta är! Den är gjord med vattenfärger.

Pencil technique

Watercolor technique.

Ni hittar hennes skola här


Min första SFX makeup!

Wed, 12 June, 2013 21.11

Gjorde denna förra året till halloween och det var första gången jag gjorde någonting med sår och blod :) Då använde jag hushållspapper och latex för att göra såret.
Flowered

Wed, 12 June, 2013 11.13

Min första makeup med Makeup Geek skuggorna! Dom är helt underbara. om ni letar efter en svart skugga som verkligen är svart, då ska ni köpa Corrupt från detta märke.


Kristallerna är köpta här! och blombladen är från en tygblomma :)
Dessa färger har jag använt:

Shimmermint, mermaid, poolside, envy, lemon drop, ice queen, och corrupt.


ANNONS

Mitt namn är Ida Aztor och jag är 23 år, Jag jobbar heltid som professionell Makeup Artist och har gjort det i snart 3 år. Jag älskar makeup konst och gillar dom lite mer extrema sminkningarna, vilket ni kommer att få se mycket av här, mycket färg, glitter, former och kristaller :)

Är helt självlärd, så har inte gått någon utblidning. men det stoppar inte mig, det här är min passion! :DLogga inInstagram @idaaztor
Follow @idaaztor at instagram.com