The Body Shop och Olay

Sun, 27 October, 2013 17.51

I fredags så jobbade jag ytterligare en dag på The Body Shop. Jag hade lärt mig ganska mycket under min första dag, kändes det som. Jag tror att det kommer bli roligare ju mer man lär sig och desto säkrare man känner sig.

När man jobbar så ska man bära synliga produkter från Body Shops sortiment. Det kan vara något på läpparna, en rouge, en ögonskugga eller en doft. Det är ju helt underbart att smörja in sig och dofta på sig av body shops härliga krämer och parfymer! Vilken lyx :) 

När jag sminkar mig själv så använder jag sällan några starkare färger kring ögonen. Jag brukar hålla mig till jordnära toner i brunt, grått, beige eller koppar. Just därför att jag känner mig mest bekväm i dessa. Däremot kan jag tycka om att ha en färg på läpparna. Nu när jag ska jobba en del på Body Shop så tänkte jag testa mig igenom deras läpp-sortiment, allt från läppstift till gloss. Jag har redan hittat en favorit som jag bar under mina två första dagar. Det är ett läppstift från deras Color Crush Pink serie i färgen 240-Damson in Distress. Den är såå fin! Tyvärr hade jag ingen bild på hur den såg ut på, men det kan jag fixa senare om någon vill se. 


Igår så jobbade jag för Olay på Åhléns City. Det var min andra dag även där. Jag fick stå vid produkthyllan och dema - alltså svara på frågor och erbjuda rådgivning. Det var full fart kan man säga, blir ju ett helt annat tempo i ett sånt stort varuhus jämfört med Body Shop-butiken. Det är roligt att jobba på olika sätt och väldigt lärorikt! 


* Obligatoriska fält

Sun, 27 October, 2013 20.56
Branschbloggen
Snyggt!

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in