Umeå Fashion Week - Behind the scenes

Wed, 16 October, 2013 9.59

Dååå var Umeå Fashion Week över och jag har tagit mig tillbaka ner till Stockholm för att fortsätta med mina uppdrag. Är så glad över att ha fått möjligheten att vara med under dessa dagar och bidra med något!

På fredagen sminkade jag alltså inför Umeå Fashion Week Award där Carolina Rönnberg vann ett stipendium med sitt varumärke WILHJA. Hennes önskemål kring sminket var en ljust ljust pudrad bas och varken målade ögonbryn eller ögonfransar. Allting skulle vara väldigt rent och ljust. Läpparna skulle däremot vara mörkt vinröda/burgundy/plommon-färgade. 

Det här var bilderna jag fick, med hennes önskemål och det slutliga resultatet på en av modellerna.

Mest nöjd blev jag nog med highlightern som jag la längst kindbenen och upp mot tinningarna. Jag tyckte att det blev en fin effekt när modellerna fick ljuset på sig.


Här är några bilder på vinnaren Carolina och hennes duktiga modell-tjejer!

Fotograf: Matt Bourillon

____________________________________________________

Efter en toppenvisning på fredagkvällen var det bara att gå upp tidigt igen på lördagsmorgonen för att fortsätta med sminket. Från klockan åtta till tio ungefär sminkade jag och min kära vän Isabella ett gäng tjejer inför en modevisning som skulle hållas på rådhustorget mitt i stan. Det var några klädbutiker som visade senaste höstmodet. Vi sminkade för SALT och Art & Eco.

Den här tjejen (som för övrigt hade typ världens coolaste namn, Christelle, hur fint!?) fick jag sminka både på fredagen och lördagen. Jätteduktig tjej!

Indiska imponerade med sin visning. De hade gjort en koreografi och stod ut lite jämfört med de andra butikerna. Isabella filmade en snutt:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202359963545306

Senare under lördagen höll vi till på den italienska restaurangen Invito, där kvällens slutvisningar och festligheter skulle hållas. Det var lite lugnare tempo där, då det fanns ett helt gäng stylister och frisörer på plats - jämfört med fredagen. Roligt att jobba på olika sätt!

Jag sminkade en tjej till Systrami´s debut-visning och några killar som skulle visa herrmode för Gregers. Det var en himla trevlig kväll!

Fotograf: Matt Bourillon

Tack för dessa dagar med nya erfarenheter, kontakter och väldigt roligt jobb!


* Obligatoriska fält

Wed, 16 October, 2013 13.20
Hanna-Panna
Men vad är det för underbara luddiga klänningar?
Wed, 30 October, 2013 14.32
Hanna Stenmark
Det är designern Carolina Rönnbergs vackra kreationer. Visst är dom helt fantastiska? :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in