Min kommande vecka med The Body Shop och Umeå Fashion Week

Sun, 6 October, 2013 22.03

Det är massa roliga saker som händer nu framöver, och som pågår. Det lönar sig att ligga i och försöka få in en fot lite här och där. Det gäller att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle och att våga tro på sig själv :)

På tisdag och onsdag ska jag på en introduktionsutbildning med The Body Shop och lära mig om deras märke, värderingar och produkter. Ska bli jättespännande!

På onsdag kväll flyger jag sedan upp till Umeå för att umgås med familjen lite. Lyckades tajma in det så bra att jag är där samtidigt som Umeås modevecka http://umeafashionweek.se/

Jag kommer att jobba på fredagkvällens visning inför Umeå Fashion Week Award. Tillsammans med min kära vän Isabella ska jag sminka modellerna inför Karolina Perssons, Carolina Rönnbergs och Ida Hillebjörks visningar.

På lördagmorgon kommer vi att hjälpa till med sminket på Cityscenen och efter det ska vi sminka ytterligare ett gäng modeller inför den stora slutshowen som håller till på den italienska restaurangen Invito. Alltihopa ska bli såå himla roligt och jag ser verkligen fram emot dessa dagar! Att jobba med modevisningar kan ju vara bland det roligaste... Först är allt ett enda stort kaos och alla är fyllda av stress, förväntan och jobbjobbjobb. Timmar av förberedelser och sedan på bara några minuter, så är allt över. Älskar stämningen och gemenskapen som uppstår mitt i all denna röra.

Jobbade för något år sedan två dagar under Stockholms modevecka på en visning med Swedish Hasbeens, det var såå himla roligt och jag tar med mig lite erfarenhet därifrån.
Visserligen kommer vi att jobba mest med sminket, men antar att lite assistans kommer att behövas även allmänt backstage. 

Hur som helst så kommer det här att bli superkul!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in