Nyfunna favoriter

Thu, 16 July, 2020 16.00

Här är några nyfunna favoriter som jag använt typ dagligen senaste tiden. 

  • LYKO Tonic Water - Ett ansiktsvatten som rengör, återfuktar och balanserar hudens pH-värde. Det innehåller bland annat niacinamid och aloe vera som jämnar till och förbättrar hudtonen och hudstrukturen, framförallt på förstorade porer. Mild doft, sticker lite lite vid applicering och huden känns fräsch och återfuktad efteråt.

Det här ansiktsvattnet var oväntat bra! Det kommer jag definitivt köpa igen. Hade inte så höga förväntningar på grund av det billiga priset (49kr), men tänkte att jag provar - och vilket härligt resultat! Och med resultat så menar jag på porerna, att dom syns betydligt mindre. 

  • Dove Restoring Ritual Body Lotion - En body lotion med kokosolja och mandelmjölk som återfuktar huden på djupet. Otroligt härlig doft om man - som jag, älskar allt med kokos. Den går in i huden ordentligt också så att man inte känner sig kladdig/oljig efter applicering. Tumme upp för denna alltså!
  • Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask från Dermalogica - En ansiktsmask i mousseform som löser upp pormaskar och tilltäppta porer. Den innehåller bland annat äppelextrakt, svavel, kaolinlera och tea treeolja som reglerar talgproduktionen, verkar djuprengörande, balanserande och antiinflammatorisk. 

Masken appliceras i ett tunt lager över hela ansiktet eller på områden med tilltäpptheter. Moussen har en bubblande/skummande effekt och ska verka 3-5 minuter och kan användas 2-3 gånger i veckan. Jag gillar att använda den nu under sommaren för att städa bort solskyddsfilter som lätt kan täppa till huden och porerna. 

  • Sea Salt Texture Spray från ELEVEN Australia - En saltvattenspray till håret för att skapa volym, struktur och textur. Jag använder den i nytvättat blött hår för att skapa bättre grepp och textur för att håret inte ska vara så platt och lent. Sedan sprayar jag den i längderna i torrt hår och kramar in för att skapa lite vågor och liv i håret. Fräsch doft!
  • Lip Chic Gloss från MAKE UP STORE - Ett krämigt läppglans i burk, lätt transparent och berikad med vitamin E. 

Jag har nyansen Cherry Blossom som är ljust rosa. Känns skön på läpparna och ger en fin glans utan att kännas för kladdig. Jag kan tycka att den torkar in relativt fort så man behöver bättra på rätt snabbt. Känslan är mer som ett läppbalsam, vilket jag tycker om samt att den inte doftar något. 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in