Slice Sheet Mask Cucumber

Mon, 6 November, 2017 15.27

Jag försöker alltid att peela ansiktet och lägga en ansiktsmask minst en gång i veckan. Det gör jag för att rengöra huden på djupet, genom att exfoliera bort döda hudceller, smuts och orenheter. Det främjar även cirkulationen i huden samt stimulerar cellförnyelsen så att huden kan bli friskare, klarare med mer lyster. 

Den här tiden på året använder jag mig mestadels av fuktmasker för att tillföra så mycket fukt och näring som huden behöver, när den lätt kan bli yttorr och vinterblek.

Den här gången testade jag en sheetmask från Kocostar Slice Mask Sheet - Cucumber. Arken liknar gurkskivor och kan lätt appliceras på de ställen som behöver extra fukt. Kul idé tycker jag, men jag föredrar nog en arkmask som täcker hela ansiktet då dessa hade en tendens att glida iväg istället för att sitta på plats. Men, ett stort plus för att den verkligen doftade gurka - mycket fräscht! :)

Denna mask finns i många olika varianter i form av frukter, grönsaker och blommor, kostar ca 49kr och kan beställas från exempelvis Lyko.se.


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in