Hud- & Kosmetikmässan

Sun, 10 September, 2017 10.00

I torsdags besökte jag Hud- & Kosmetikmässan i Kista. Det var mycket fint ordnat och kul att träffa gamla lärare och klasskompisar och annat branschfolk. Det är alltid trevligt att få ta del av nya produkter och kika på olika märken och annat som hör till. En inspirerande dag med roliga aktiviteter.

Jag fick med mig några produkter hem som jag ser fram emot att testa. Något som verkar vara populärt just nu är dessa "sheetmasker" eller arkmask som det också kan kallas. Det är i huvudsak en fuktgivande mask i arkform som är blötlagt i ett serum som man lägger på huden och låter verka ca 15-20 min för att sedan massera in det överflödiga serumet och låta det absorberas av huden. En riktig fuktbomb för huden!

Den ena masken är från Powerlite Skin Care System och heter MASQ+ Rejuvenating & Moisture. Det är ett heltäckande ark som täcker hela ansiktet. Denna mask innehåller hyaluronsyra, trollhassel och C- och E-vitamin som ger återfuktning, lyster samt hjälper till att förebygga hudens åldrande.

De andra två är från Kocostar, ett koreanskt hudvårdsmärke och heter Slice Mask Sheet. Dessa masker är gjorda i lite mindre ark som man kan applicera på önskat område. Jag valde en med vattenmelon som fräschar upp och ger fukt och en med gurka som återfuktar huden på djupet. 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in