Charcoal Rescue Masque från Dermalogica

Mon, 27 March, 2017 13.02

Jag beställde mina favoriter från Dermalogica för ett tag sedan. Det var verkligen på tiden då min hud inte har mått särskilt bra när jag testat andra märken och blandat produkter hit och dit.

Efter att ha testat ett antal olika märken och produkter så har jag kommit fram till att Dermalogica är det bästa för mig och min hud i nuläget. (Men jag är alltid nyfiken och testar annat ifall man skulle hitta andra favoriter). Nu är ordningen återställd i badrumsskåpet iallafall och min hud är i balans.

En av produkterna jag beställde är Charcoal Rescue Masque, har varit såå nyfiken på den!

Det är en mask som passar de flesta hudtyper men framförallt för den stressade huden som kan kännas grå, livlös och trött. Perfekt när man behöver lite extra lyster med andra ord!

Den innehåller aktivt kol som avlägsnar föroreningar, torra hudceller och dämpar talg. Vulkanisk aska, marin lera och svavel tillför lyster, exfolierar, reparerar samt minskar acnerelaterade utslag.

Masken kan användas upp till fyra gånger i veckan och appliceras för att sedan tvättas av efter 7-10 minuter.

Jag har hunnit använda masken nu två gånger. Första gången så råkade jag ha den på liite för länge - det resulterade i att huden blev väldigt röd. Nästa gång tvättade jag av den efter anvisningarna och resultatet blev lite lite rodnad men en superfin, len och jämn hud. Jag upplevde också en förfining av porerna = de såg mindre ut.

Tummen upp för denna super-ansiktsmask! :)


* Obligatoriska fält

Sun, 16 April, 2017 11.32
Gabriella
Tack för bra dermalogica-tips :-)

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in