Varför koreansk hudvård?

Wed, 22 February, 2017 13.41

Jag har fått äran att testa två foundationprodukter från webbutiken GLOWiD.

Klairs illuminating supple blemish cream spf 40 pa++

Det är en BB-Cream som betyder fukt, anti aging, solskydd och foundation i ett. Den har en lätt formula, absorberas lätt av huden, passar alla olika hudtyper och innehåller endast naturliga ingredienser. Den ger en otroligt fin lyster, som ett lätt lätt skimmer över ansiktet. 

Klairs mochi BB-cushion

Som är en koncentrerad BB Cream och ger en matt finish. Den passar de flesta hudtyper men kanske bäst för den normala till feta huden som kan bli lite blank i t-zonen då den mattar ned och neutraliserar både röda och gula undertoner i huden. Den här varianten är lättare att bygga upp täckning efter behov och känns återfuktande på huden. 

www.glowid.se är en webbutik med koreansk hudvård, som nu blir tillgänglig i Sverige. Grundaren, Cecilia Ortmark Söder vill dela med sig av sina erfarenheter av koreansk skönhet och göra deras innovativa rutiner mer tillgängliga och lättförståeliga.

Koreanska produkter är kända för sina naturliga ingredienser och är väldigt milda mot huden. Några hudvårdsinnovationer som kommer från Korea är BB-Cream, BB-cushion, CC-Cream, sheetmasks, essenser och ampuller.

I denna webshop hittar man produkter från bla Klairs www.klairscosmetics.com

Klairs använder sig endast av de allra viktigaste ingredienserna och är helt fria från färgämnen, alkoholer, parabener och parfymer. Inga produkter är testade på djur och förpackningarna är ekologiska.

Så kul att lära sig mer om koreansk hudvård. Tack säger jag till Cecilia och GLOWiD! :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in