The Pure Box

Fri, 2 December, 2016 16.10

Jag har fått äran att prova på The Pure Box. Superkul för mig som tycker om naturliga skönhetsprodukter och kan nu få möjlighet att testa fler produkter från olika märken.

The Pure Box vill hjälpa fler att upptäcka naturliga alternativ till sina dagliga skönhetsprodukter. Många produkter på marknaden innehåller gifter, skadliga ämnen och kemikalier. The Pure Box vill sprida den gröna vågen och inspirera till en mer medveten och hälsosam livsstil.

Varje månad får man upptäcka 5 naturliga produkter från både stora etablerade företag som små nystartade företag. Boxarna och fyllnadsmaterialet är gjorda av 100% återvunnet material - så tummen upp för det :)

Idag var jag och hämtade november månads box där temat är "Vintermys". I den fanns det:

Klintas Läppbalsam: ett återfuktande läppbalsam med ekologisk bivax, solrosolja och kokosnötolja med smak och doft av havtorn.

Avril Natural Nail Polish: nagellack i ljust rosa (Rose Poudré No.570.) med hög glans med en ren sammansättning utan otäcka ingredienser.

Lily Lolo Eyeliner: En krämig och mjuk ögonpenna som passar känsliga ögon och är veganvänlig.

Naturtvål Rosa Mosqueta: en tvål med olja från nyponros som motverkar inflammationer, är effektiv vid brännskador och ärrbildning och motverkar pigmentfläckar.

Cicamed Eye Antioxidant: En ögonkräm rik på antioxidanter från grönt te, e-vitamin och Q10 som hjälper till att förebygga hudens åldrande. Den innehåller även röda och gröna alger som stärker huden, motverkar svullnad samt jämnar ut fina linjer.

Extra glad blev jag över läppbalsamet som kom väl till pass nu när det blivit kallare ute och ögonkrämen eftersom att jag faktiskt inte har någon ögonkräm för tillfället.

Det följde även med en produktbroschyr från Klinta och Cicamed vilket jag uppskattade, där kan jag läsa mer om deras sortiment och filosofi :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.



Logga in