Pure Pressed Base från Jane Iredale

Mon, 18 July, 2016 11.02

Jag har alltid använt mig av täckande, flytande foundations. För att jag tycker om när basen är ordentligt täckande, mycket på grund av att jag har en problemhy. Men också för att jag tycker om att sminka mig såklart. Och i ett kallt torrt klimat som Sverige så har det passat min hud utmärkt.

Nu befinner jag mig i ett betydligt mer fuktigare och varmare klimat här på Cypern och en flytande foundation skulle aldrig vara ett alternativ för mig här. Den skulle bara rinna bort på en gång.

Därför vill jag passa på att tipsa om en ny favorit, en foundation som jag använt här nu i några månader och som verkligen varit min räddare! Den heter Pure Pressed Base från Jane Iredale. Det är ett pressat mineralpuder, som man jobbar upp lätt efter önskad täckning. Lättast är att använda tillhörande borste "The Handi" som är en väldigt kompakt borste med en platt yta upp till.

Pudret finns i 24 nyanser, passar alla hudtyper och har SPF 20. Mycket bra produkt, speciellt under sommarhalvåret då den har en matterande finish.

Den kostar 449 kr på Skin City 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in