Den bästa Eye makeup removern

Sun, 24 January, 2016 10.00

Jag fick med mig lite produkter hem från jobbet härom dagen. Behövde en ny ögonmakeup remover. Det är egentligen inte något jag brukar använda. Jag brukar bara köra en oljebaserad rengöring (Precleanse från Dermalogica) över hela ansiktet inklusive ögonen, skölja och sedan använda en annan rengöring, som rengör mer på djupet. Men de senaste veckorna har jag behövt en egen rengöring till ögonen. Vet inte om det beror på att jag testat en ny mascara som sitter som berget, haha.

Camomile Waterproof Eye & Lip Makeup Remover från The Body Shop är iallafall grym. Kostar 145kr.

Ansiktsvatten är lite utav en favorit hos mig. Det är en härlig produkt som friskar upp, återfuktar och balanserar huden. Nu fick det bli Seaweed Clarifying Toner. Det är ett alkoholfritt ansiktsvatten som passar en normal/bland hy. Den innehåller alger som tillför huden fukt, vitaminer och mineraler. Jag älskar att den känns svalkande på huden av mentol och att den lämnar huden matt. Den kostar 140kr.

Rean pågår för fullt också och nu är det dessutom 3 för 2. Så jag kunde inte låta bli att norpa den sista Brazil Nut oljan och en shower gel i Peach. Och så fick en body butter i doften Mojito följa med :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in