Drops Of Youth

Tue, 12 January, 2016 20.40

Idag lanserades en del nyheter på The Body Shop. Vissa produkter har börjat byta skepnad och har fått nya fräscha förpackningar. Men två produktnyheter kan vi hitta i hudvårdsvårdssortimentet. Det är Drops of Youth-familjen som fått tillskott.

Drops Of Youth - Youth Cream: en otroligt härlig mjukgörare för egentligen alla hudtyper. Krämen känns len lätt och lite fluffig. Nästan som om den var vispad som en mousse. Den doftar diskret och fräscht och känns behagligt återfuktande på huden.

Kostar 325kr för 50 ml. 

Drops Of Youth - Youth Essence Lotion: en gel/vatten baserad blandning som används som första steg efter rengöring. Den kan lätt förväxlas med ett ansiktsvatten, men denna har ingenting med rengöring att göra. Det är den produkt du applicerar innan serum och krämer. Den förbereder huden för kommande produkter och för att huden ska absorbera serum och krämer på ett mer effektiv sätt.

Kostar 225kr för 160ml.

Det som är gemensamt för dessa produkter är att alla innehåller tre potenta stamceller från tre olika växter. Växtstamceller från edelweiss (Leontopodium Alpinum) blomman plockad från svåråtkomliga områden i Alperna. Edelweiss växer på höga höjder och utsätts för kraftig vind och kyla. Man har tagit tillvara på dess skyddande och stärkande egenskaper för att motverka dessa påfrestningar i form av vind och kyla på huden. De andra två är Martorn (Eryngium Maritimum) som verkar sammandragande och Strandsilja (Crithmum maritimum) som är uppfriskande och fuktgivande. 

Jag är självklart med i utmaningen. Under 28 dagar kommer jag använda Drops Of Youth Cream morgon och kväll. 


* Obligatoriska fält

Wed, 13 January, 2016 11.44
Gabriella
Fina bilder! Snyggt! Får lust att prova :-)

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in