SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Wed, 11 November, 2015 19.35

Nu är det inte långt kvar till examen. Det är den här veckan, nästa vecka och efter det är det bara den internationella CIDESCO examen kvar!

Idag var SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) på skolan och informerade om vad det innebär att vara medlem. Jag kommer självklart att gå med i SHR efter examen. SHR jobbar för att höja kompetens och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. Dom utför auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att alla medlemmar har en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Att gå till en hudterapeut eller salong som är medlem i SHR blir som ett kvitto för kunden att veta att det är ordentligt utbildade terapeuter. Att allt går rätt till helt enkelt. 

Efter det tog vi foto med hela klassen och lärarna. Då fick man verkligen examens-känslor, haha. Under veckan har jag fått säga tack och hejdå till några av mina stamkunder som jag haft under min praktiktid nu. Det kändes faktiskt lite ledsamt. Plötsligt förstod jag att jag inte kommer gå kvar på skolan länge till. Det blev så tydligt när kunden skulle boka in nästa behandling och jag insåg att jag inte går kvar där då. Man har liksom hunnit bygga upp en relation till dessa kunder, och sen kommer man inte att träffas mer. Tänk då om man har jobbat i några år på en salong och har haft kunder som kommit till en under många års tid - ledsamt. Men, jag är ju snart färdig med min utbildning och jag ska vidare - ut och jobba. Dessa sista veckor kommer gå så fort! :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in