Min hudvårdsrutin

Sun, 25 October, 2015 12.32

Min hudvårdsrutin - för tillfället. Jag älskar att testa nya produkter, för att se vad som funkar bra/mindre bra och för att hitta de perfekta produkterna som passar mig och min hudtyp.

Just nu har jag en del prover och produkter att använda upp, innan jag köper nytt. Men jag behöver snart göra en beställning hos Dermalogica, som är en stor favorit.

På morgonen: 

Neroli Freshener från Maria Åkerberg. Ett fuktbevarande ansiktsvatten som innehåller bla neroli och basilika som balanserar huden.

Renew Yourself från Solution by Victus. Ett närande serum som stimulerar cellförnyelsen. Detta serum är jag väldigt nöjd med, jag upplever att min hud har blivit jämnare och mina acneinflammationer på kinder och haka har blivit mycket bättre!

Solar defense Booster från Dermalogica. Denna Spf blandar jag med min dagkräm för solskydd. 

Active Moist från Dermalogica. En oljefri 24-timmarskräm som återfuktar och balanserar talgproduktionen. Innehåller bla gurka och lavendel.

På kvällen:

Essentials Eye & Lip Makeup remover från Artistry. En ögonmakeupremover med aloe vera och kamomill.

Olive Cleansing från Maria Åkerberg. En rengöringscreme med olivolja och sheasmör. Dessa typer av rengöringar med mjölkig konsistens är inget för mig. Jag tycker om rengöringar som skummar i gel eller mousse-form. Så när den är slut blir det något annat som passar min hud bättre.

Efter detta kör jag Neroli ansiktsvatten och Renew yourself serumet.

All u Need från Solution by Victus. En exfolierande nattkräm med Vitamin A som stimulerar kollagenet i huden och främjar cellförnyelsen. Denna kräm är underbar! Man känner verkligen att den "jobbar" på huden då den sticks/kittlas lite. 

Royal Facial Oil Clearing från Maria Åkerberg. En mjukgörande, renande och balanserande ansiktsolja med eterisk olja från lavendel och citron. Denna olja använder jag istället för All u Need när jag behöver lite extra fukt och näring = när jag känner mig torr.

En gång i veckan:

Papaya Peeling från Maria Åkerberg. En exfolierande enzympeeling som tar bort döda hudceller, yttorrhet och tilltäpptheter i huden. 

Sebum Clearing Masque från Dermalogica. En ansiktsmask med kaolin och bentonitlera som ger en kylande uppfriskande känsla samt balanserar talgproduktionen. (Denna kom inte med på bilden).


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in