Lansering - Solution by Victus

Thu, 27 August, 2015 23.07

Ikväll var jag på en lansering för hudvårdsmärket Solution by Victus. Jag har tidigare inte hört något om detta märke, så det var kul att ta del av deras serie. Jag vill lära mig och testa så mycket jag bara kan, för att bli duktig. Att känna till många olika märken och produkter är ju bara en fördel.

Solution by Victus beskriver sig som en hudvårdsserie för alla hudtyper och tillstånd. Deras fokus är att erbjuda enkla och givande hudvårdsrutiner. Två ord som beskriver produkterna är enkelhet och resultat.

Det finns totalt 11 produkter. En rengöring, en mask, fyra mjukgörare, fyra serum och ett ögonserum. Det som är speciellt med märket är att alla produkter innehåller någon typ av syra. Detta för att återställa huden för att skapa en nybildning och på så sätt få huden i balans.

Med mig hem fick jag:

Wash it off - en mild, återfuktande rengöring i gel-form som tar bort smuts, makeup och även ögonmakeup. Denna rekommenderas att använda morgon och kväll.

Renew yourself - ett återfuktande och närande serum som passar en hud som förlorat sin fyllighet och naturliga spänst. Rekommenderas efter behov morgon/kväll.

All u need - en exfolierande kräm med vitamin A. Den stimulerar produktionen av kollagen och lugnar irriterad hud. Denna rekommenderas endast kväll, eller som en kur. Passar alla hudtyper.

Keep it young - en 24-timmars kräm skapad för att återställa fuktnivån i huden och dess elasticitet. Innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Passar en mogen hud och rekommenderas morgon och kväll.

Det ska bli så kul att testa produkterna! Samtliga produkter hade en mycket svag och neutral doft. Det kändes cleant. En produkt som jag blev extra sugen på att köpa är peel off masken (Face off). Den hade en helt underbar fräsch doft och krämig konsistens. Och används 1-2 ggr i veckan för att få bort döda hudceller och orenheter från hudytan. 

Vill ni läsa mer om märket, kika in på http://victusclinic.se


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in