Deep Tissue Massage & prov i hudvård

Fri, 14 August, 2015 16.33

Den här veckan har bestått av mycket praktik på salongen. I måndags hade jag en av mina stamkunder, en jättegullig äldre dam som brukar komma regelbundet på pedikyr. Men den här gången hade hon bokat in en ansiktsbehandling och en makeup. Hon ville ha lite tips och råd för hur hon kunde sminka sig. Det var så roligt att få hjälpa henne med det! :) 

På tisdagen hade vi en välbehövlig lektion då vi repeterade Deep Tissue Massagen. Så himla skönt! Man blir stel och spänd av att utföra behandlingar på andra hela dagarna, så man uppskattar verkligen när man kan få lite tillbaka.

Såhär ser det ut när man bäddat inför en Deep Tissue Massage. Då använder vi dessa vackra mönstrade saronger istället för handdukar. 

Igår hade vi ett teoretiskt prov i hudvård. Jag hade stressat upp mig massor över det, eftersom att jag gärna vill göra bra ifrån mig, alltid. Men speciellt inom hudvården också, då det är en så viktig del. Det gick bra, så jag hade visst stressat i onödan haha. Det känns så himla skönt att ha det avklarat iallafall! 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in