Carolina Rönnberg - vinnare från Umeå Fashion Week

Tue, 28 January, 2014 9.37

Jag såg i DN i morse ett reportage och lite förberedande skriverier inför Stockholms Modevecka som dragit igång nu i veckan. Blev så himla glad när Carolina Rönnberg med sitt varumärke Wilhja valts ut som en av de tolv rookies som ska presenteras under denna vecka. Det var hennes modeller jag fick sminka under Umeå Fashion Week tidigare i höstas. Såhär såg det ut ---->

Hennes kreationer är helt fantastiskt vackra! 

Här är några av mina favoriter: 

Här kan ni kika mer på hennes härliga design http://www.wilhja.com

Lite mer om Rookies:

ROOKIES - SWEDISH FASHION TALENTS

Varje år väljer Rookies juryn ut 12 modemärken som får synas på olika sätt under ett år som stöd i märkets etablering på marknaden. Efter en ansökningsperiod och juryprocess presenterades de tolv utvalda genom en utställning på Taverna Brillo den 19 november 2013. Nu är det dags för deras första visning, som hålls i samband med Mercedes Benz Fashion Week, den 29 januari på Bukowskis. I modevisningen presenteras modemärkena Aether, Awesome Things, Black Book, Castor Pollux, Ever Rêve, Jennifer Blom, Isabell Yalda Hellysaz, L’Homme Rouge, Malin Henningsson, Mirja Rosendahl, Wilhja och Yasar. Dessa designer skapar accessoarer eller klädkollektioner för män eller kvinnor.

http://www.stockholmfashionweek.com


* Obligatoriska fält

Wed, 23 July, 2014 21.50
Hanna Stenmark
Tyvärr inte, kollade på hemsidan http://www.wilhja.com/ men kunde inte se några uppgifter om fotograf. Du kan ju kika där om du kan hitta något?

Wed, 23 July, 2014 16.47
Alex
Grymt snygga kort också (förutom kläderna) du råkar inte veta vem som tagit dem?

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in