Pepparkakor, The Body Shop by Leona Lewis och röd hårfärg

Sun, 24 November, 2013 14.21

I förra veckan var jag på personalmöte med tjejerna på The Body Shop. Vi passade på att ha lite glöggmys och knaprade pepparkakor, när alla var samlade för en gångs skull. Varsin julklapp fick vi också! Två dofter från White Musk Libertine serien. Den ena var i parfymvarianten och den andra var en eau de toilette. Vi fick även en Shimmer Waves palett som är supefin att använda som rouge, highlighter eller som skugga. Produkterna var från Leona Lewis limited edition kollektion - Cruelty Free Collection. 

Vill ni läsa mer om kollektionen och vad den står för kan ni kika här: http://www.thebodyshop.com/make-up/new-leona-lewis-collection.aspx

Jag har färgat håret sen sist också. Var så trött på mitt slitna mellanlånga hår med halvtaskiga slingor. Jag hade ungefär tusen olika färger i mitt hår kändes det som. Lite kallare gråbrun i hårbotten och varmare orangea toner nere vid topparna. Jag testade Graniers nya permanenta hårfärg Olia. Det var lite knepigt att veta hur resultatet skulle bli, då jag som sagt hade så många olika toner i håret innan. Jag använde mig av färgen nr 6.60 Intensiv Röd. Jag upplevde att den blev ganska mörkt röd på mig, även fast jag tyckte att jag hade ganska ljust brunt hår innan. Jag hade hoppats att den skulle bli lite mer orangeröd/koppar men är ändå nöjd med resultatet. Färgen sitter i bra efter att ha tvättat håret två gånger. Jag tror dock att jag kommer komplettera med en toning/ inpackning med färg för att behålla färgen lite mer intensiv och klar.  

Jag försökte knåpa ihop en liten bild, så här har ni FÖRE och EFTER. Vad tycks? :) 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in