Djuprengörande kombo från Peter Thomas Roth

Wed, 11 March, 2020 13.23

Jag har hittat en riktigt härlig djuprengörande kombo från Peter Thomas Roth

Först applicerar jag Pumpkin Enzyme Mask på rengjort ansikte. Den här trippelverkande peelingmasken masseras in med fuktade fingertoppar. Låt den sedan sitta någon minut för att låta enzymer och AHA-syran få verka. Skölj sedan av noggrant. 

Efter det appliceras Irish Moor Mud Mask i ett jämnt lager över hela ansiktet alternativt enbart i T-zonen (eller där man vill rengöra på djupet). Masken ska verka 10 minuter och tvättas sedan av enklast med ett varm fuktad handduk. 

Huden blir så otroligt len och o r d e n t l i g t rengjord. Ska försöka göra denna kur 2 gånger i veckan nu framöver då jag upplever att huden känns lite glåmig och trött. Det blir en perfekt genomgång efter vintern för att lösa upp tilltäppta porer och torra hudceller.

Pumpkin Enzyme Mask  passar de flesta hudtyper och jobbar på förstorade och/eller tilltäppta porer, ojämn hudstruktur, yttorrhet och ojämn hudton. Med hjälp av AHA-syra, enzymer från pumpa samt fina kristaller av aluminiumoxid exfolieras huden på tre nivåer. Ett stort plus är den underbara doften! 

Irish Moor Mud Purifying Black Mask  passar en normal, blandad och fet hudtyp. Irländsk moor mud lera, sjögräs, vulkanaska och aktivt kol rengör huden på djupet, löser upp tilltäppta porer och absorberar smuts, talg och gifter ifrån huden. För att vara en lermask så har den en annorlunda formula - som inte torkar helt på huden. Detta gör att huden bibehåller fukt och lyster. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in