Testar Sheetmask från MASQ+

Tue, 12 September, 2017 11.35

Idag körde jag ett litet hemma-spa och testade sheetmasken från powerlite MASQ+ Rejuvenating & Moisture.

Jag har aldrig provat denna typen av mask innan och jag blev positivt överraskad. Den kommer färdigförpackad som ett ark som man enkelt lägger över ansiktet, låter den verka 20-30 minuter. Efteråt behöver man varken tvätta bort något eller smörja in någon produkt. Man bara masserar in överflödigt serum.

Just den här hade en väldigt mild fräsch doft och kändes sååå sval och skön på huden. Det enda negativa jag har att säga var att just konsistensen på masken var - för mig lite obehaglig. Som blött papper ungefär, sladdrigt och läskigt. Men när man väl fått den på plats så gick det bra. 


ANNONS

Hud- & Kosmetikmässan

Sun, 10 September, 2017 10.00

I torsdags besökte jag Hud- & Kosmetikmässan i Kista. Det var mycket fint ordnat och kul att träffa gamla lärare och klasskompisar och annat branschfolk. Det är alltid trevligt att få ta del av nya produkter och kika på olika märken och annat som hör till. En inspirerande dag med roliga aktiviteter.

Jag fick med mig några produkter hem som jag ser fram emot att testa. Något som verkar vara populärt just nu är dessa "sheetmasker" eller arkmask som det också kan kallas. Det är i huvudsak en fuktgivande mask i arkform som är blötlagt i ett serum som man lägger på huden och låter verka ca 15-20 min för att sedan massera in det överflödiga serumet och låta det absorberas av huden. En riktig fuktbomb för huden!

Den ena masken är från Powerlite Skin Care System och heter MASQ+ Rejuvenating & Moisture. Det är ett heltäckande ark som täcker hela ansiktet. Denna mask innehåller hyaluronsyra, trollhassel och C- och E-vitamin som ger återfuktning, lyster samt hjälper till att förebygga hudens åldrande.

De andra två är från Kocostar, ett koreanskt hudvårdsmärke och heter Slice Mask Sheet. Dessa masker är gjorda i lite mindre ark som man kan applicera på önskat område. Jag valde en med vattenmelon som fräschar upp och ger fukt och en med gurka som återfuktar huden på djupet. 


Flyttat tillbaka till Stockholm

Sat, 9 September, 2017 10.27

Nu har det gått en dryg vecka sedan jag jobbade min sista dag på Färna Herrgård & Spa. Jag längtade tillbaka till Stockholm och ser nu fram emot nya äventyr. 

Jag jobbade på Färna i nästan ett år och där har jag fortsatt att utvecklas som terapeut och lärt mig nya saker, bla att hålla i träningspass. Det har varit ett omväxlande arbete och jag har trivts så himla bra. Och arbetsmiljön har varit helt fantastisk. Herrgården ligger väldigt idylliskt till med vackra omgivningar och ett lugn. 

Det kommer nog bli lite skillnad att komma tillbaka till Stockholm till storstan, men jag tror att spavärlden behövs om Inte allra mest i storstäderna där det är ett helt annat tempo och stress. Är så glad för den här tiden på Färna, men ser fram emot vad som väntar framför mig. 

Jag är så tacksam över att ha möjligheten att testa på olika arbetsplatser och olika städer. Och att sedan kunna ta mig vidare dit jag drömmer om. Det är frihet. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in