Hemmaspa

Fri, 30 June, 2017 16.34

Imorse hade jag lite hemmaspa, det var välbehövligt. Har inte haft det på ovanligt länge (för att vara jag) så nu kände jag att det var på tiden. En måste ju leva som en lär... :)

  • Ansiktspeeling Daily Microfoliant från Dermalogica (kör denna ungefär tre gånger i veckan nu på sommaren).
  • Ansiktsmask Charcoal Rescue Masque från Dermalogica. Toppenmask! Det enda negativa jag har att säga om denna är att doften är lite speciell... det är tydligen svavel som utgör denna mindre härliga doft. Men annars bara tummen upp!
  • Ansiktsrengöring Creamy Foam Cleanser från Rituals (körde denna efter masken för lite lukte-gott av lotus och moringablomma).
  • Kroppspeeling Hammam Hot Scrub från Rituals (skön rivig saltskrubb).
  • Sakura Shower Foam från Rituals
  • Sakura Body Cream från Rituals
  • Hårinpackning "färgbomb" 931 light beige från Revlon (försöker använda denna ungefär en gång i veckan för extra näring och glans till topparna) ett plus att den håller hårfärgen i schack så man inte får så mycket gula/orangea toner. 

En sminkborste i syntethår funkar utmärkt som maskpensel och masken tvättas av lätt med en tvättsvamp. 


ANNONS

Så rengör jag mina sminkborstar

Fri, 30 June, 2017 15.54

Jag passade på att tvätta mina sminkborstar idag. Det är ju lite av ett projekt men mycket nödvändigt för att dom ska hålla sig fräscha och fina.

Jag tvättar alltid de i äkta hår med schampoo och balsam - då blir dom fluffiga och så himla mjuka plus att det är mest skonsamt.

Sminkborstar i syntet rengör jag med diskmedel - det tar bort feta sminkprodukter som concealer, foundation och läppstift/gloss allra bäst.

Blöt borsten, applicera schampoo/diskmedel och gnussa runt mot handflatan tills skummet blir vitt, skölj noga och låt lufttorka plant på en handduk.

Mina sminkborstar är från Make Up Store, The Body Shop, EcoTools, Jane Iredale, Peggy Sage och Sephora och jag är så nöjd med varenda en! :)


Something blue

Mon, 5 June, 2017 15.10ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in