Nageldekorationer med lackgel

Tue, 30 May, 2017 11.01

Jag ville bara visa resten av mina nageldekorationer som jag lackat. Kan ju vara fint om man vill göra något extra piffigt på en nagel och resten i samma färg. 


ANNONS

Yoga och Qi-andning

Sat, 27 May, 2017 11.37

En ny arbetsuppgift jag fått på jobbet är att hålla i träningspass. På Färna erbjuder vi 2 pass om dagen som gästerna kan boka in sig på.

Jag har redan börjat med vattengympa (eller egentligen cirkelträning i pool), då vi jobbar med uppvärmning, stationer - både styrka och kondition och slutligen nedvarvning och stretch. Detta är något helt nytt för mig och kändes lite tufft i början. Men nu, efter att ha kört ett par gånger så börjar jag komma in i det.

Nu kommer jag även att hålla i Yoga och Qi-andning. Det ska bli roligt för jag har redan kunskaper inom detta sedan tidigare så det känns mer naturligt för mig. Det passar min lugna personlighet också.

Jag använder mig av boken "Yoga en kvart om dagen" skriven av Ulrica Norberg för att utforma mitt yogapass.

Qi-andning är lite som Qi gong blandat med meditation. Man utövar lugna rörelser och andningsövningar för mental avslappning. Målet är att skapa själslig harmoni och balansera vårt Qi = livsenergi.

Men jobbar sig igenom fem olika element (trä, eld, jord, metall och vatten) genom in- och utandning och låter kroppen följa efter i olika rörelser anpassade efter varje element.

Qi-andning har många positiva effekter som bla:

Stärker immunförsvaret

Lindrar värk och spänningar

Minskar stress

Ökar din syreupptagningsförmåga

Ökar tillflödet av ledvätska i lederna

Förebygger och lindrar sjukdom 


Red Hot Raspberry

Fri, 26 May, 2017 14.57


The Ritual Of Karma

Fri, 26 May, 2017 14.20

Jag var inne på Rituals för ett tag sedan och handlade några favoriter. Då fick jag en gåva på köpet, gåvan var deras "The Ritual Of Karma Summer Gift".

Den innehöll en jättefin turkos necessär med Self Tanning Lotion. En body lotion som ger lite svag brun-utan-sol effekt och doftar somrigt och fräscht.

Sun Protection Face Cream SPF 30 som är en fuktkräm till ansikte med solskyddsfaktor.

Soul Shimmering Body Cream, en kroppskräm med svagt shimmer. Jättefint med lite shimmer nu när man kan ha bara ben ute.

Väldigt mysig gåva som jag absolut kommer att ha användning för nu inför sommaren :) 

"According to ancient Hindu belief, living with good intent attracts good karma. Do good, and good will come your way."


Nageldekoration

Thu, 25 May, 2017 18.28

Nu har jag hunnit öva en del på nagellackandet efter utbildningen vi hade med REQ. Det är så roligt att pyssla med! Jag har gjort några olika varianter - har inte tagit kort på alla, men här är några stycken. Och så lackade jag en kollegas naglar för ett tag sedan och blev mycket nöjd med dessa. Prickar verkar vara min grej. Det blir såå fint. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in