Utbildning i gellack med REQ

Mon, 17 April, 2017 14.51

I förra veckan hade vi utbildning på spat i gellack från REQ. Det känns ju helrätt att få börja med den här lack-tekniken då det nästan inte finns någon salong eller spa kvar som erbjuder "vanligt lack". Det är fler och fler som betalar för att göra gellack istället eftersom att det håller betydligt längre än vanligt nagellack.

Jag har väl aldrig sett mig som en "nagel-tjej", har inte haft något intresse av att utbilda mig vidare inom det för att göra nagelförlängningar osv, men att lacka är kul! Så det var trevligt att få lära sig den här tekniken och förhoppningsvis kommer vi få massa bokningar nu under våren/sommaren av kunder som vill ha vårfräscha naglar. För snyggt blir det!

Vi målade upp lacken på en sån rondell så att kunden kan välja färg på sitt lack. Jag har målat den med ljusa, röda och rosa färger. Och så gjorde vi en med olika dekorationer som exempel på vad man kan göra om man vill ha lite glitter eller stenar osv. Jag har lackat den med fransk tipp och glitter och den med turkosblått glitter på tippen - är stolt över mig själv som lyckades skapa detta. Med tanke på att jag aaaldrig gjort något liknande tidigare. 


ANNONS

The Ritual of laughing Buddha

Tue, 4 April, 2017 12.12

Jag var förbi Rituals och köpte med mig en kroppskräm och ett gäng handkrämer. Till min glädje fanns en liten box med handkrämer i mini storlekar - perfekt att ha med i väskan och trevligt att testa olika och byta doft :) 

Det är så svårt att hitta sin favorit bland alla de olika ritualerna - för alla doftar så gott. Nu fick det bli krämen från The Ritual of laughing Buddha - Touch of happiness med doft av söt apelsin och cederträ. Det är en uppiggande och energigivande doft som sprider glädje. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in