Utbildning i finsk klassisk massage

Thu, 19 January, 2017 7.14

Den här veckan har vi en tre dagars utbildning i finsk klassisk massage på Färna Herrgård. Så himla bra tycker jag så att jag får möjlighet att utveckla min djupgående massage med nya bra grepp som inte sliter på kroppen allt för mycket. Så otroligt viktigt att man har rätt teknik när man gör denna variant av lite tyngre massage.

Kursledaren kommer från Massageakademin som ligger i Örebro.

Vi har hållit på i två dagar nu och sista dagen är idag. Eftersom att vi masserat på varandra så börjar man bli rätt mör i kroppen. Idag känns det som att jag har träningsvärk. Men det är ändå skönt att få lite massage själv som omväxling och jag vet att min kropp behövde det här, stel och spänd som man är. Hur som helt, så kul med kurs! :) 


ANNONS

Protecting Oil Outdoor - Maria Åkerberg

Sat, 7 January, 2017 13.05

Nu när det har blivit lite kallare ute och jag är ute och promenerar så har jag börjat använda Protecting Oil Outdoor från Maria Åkerberg. Det är en lätt ansikts/kroppsolja som skyddar huden vid kyla, sol och vind. Den innehåller kallpressad jojobaolja som mjukgör och vårdar huden. Rosmarin och karoten tillför huden antioxidanter och titandioxid ger ett fysikaliskt solskydd.

Den har en mjölkvit nyans och bör masseras in ordentligt i huden vid applicering. Jag använder den ovanpå min dagkräm.

Huden blir otroligt mjuk och återfuktad. Vill man applicera makeup ovanpå bör man vänta någon minut tills produkten absorberats ordentligt innan.

Den kostar ca 249kr för 125 ml. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in