Återhämtning efter julveckan

Wed, 28 December, 2016 10.15

Jag har jobbat en hel del på Rituals under julveckan som varit och det har varit julbestyr i vanlig ordning. Det har varit så himla roligt att få vara med i butiken under julhandeln och såå roligt att det är så många som valt att handla sina fina julklappar hos oss. När julafton var över fick jag en dag att hämta igen mig, då passade jag på med ett välbehövligt hemma-spa.

The Ritual of DAO Body Scrub

The Ritual of AYURVEDA Yogi Flow Duschskum

The Ritual of AYURVEDA Chakra Body Oil

Daily Microfoliant från Dermalogica

Clean Face White Clay från c/o Gerd som egentligen är en rengöring men som jag applicerade och lät ligga kvar på ansiktet i några minuter som en mask innan jag sköljde av

Neroli Freshener Ansiktsvatten från Maria Åkerberg

Eye Antioxidant ögonkräm från Cica med

Active Moist fuktkräm från Dermalogica


ANNONS

The Ritual of Light

Thu, 8 December, 2016 11.18

Jag jobbade på Rituals igår, och då passade jag på att handla lite julklappar. Just nu när man handlar i någon av butikerna får man en tidning med lite mysig julläsning samt en liten gåva. Tidningen är fylld av inspiration, trevlig läsning och såå vackra bilder.


Bästa ansiktsmasken - Sebum clearing Masque

Sun, 4 December, 2016 11.12

Det här är min absoluta favorit-lermask som verkar kylande, porsammandragande, och lugnar acneinflammationer.

Den innehåller havre och lakritsrot som lugnar. Salicylsyra som motverkar acneinflammationer och tilltäpptheter. Samt kanelbarkextrakt som motverkar acnebakterier.

Den ger en jämn och fin hudstruktur och absorberar överflödigt talg.

Kostar 479kr för 75 ml. 
 


The Pure Box

Fri, 2 December, 2016 16.10

Jag har fått äran att prova på The Pure Box. Superkul för mig som tycker om naturliga skönhetsprodukter och kan nu få möjlighet att testa fler produkter från olika märken.

The Pure Box vill hjälpa fler att upptäcka naturliga alternativ till sina dagliga skönhetsprodukter. Många produkter på marknaden innehåller gifter, skadliga ämnen och kemikalier. The Pure Box vill sprida den gröna vågen och inspirera till en mer medveten och hälsosam livsstil.

Varje månad får man upptäcka 5 naturliga produkter från både stora etablerade företag som små nystartade företag. Boxarna och fyllnadsmaterialet är gjorda av 100% återvunnet material - så tummen upp för det :)

Idag var jag och hämtade november månads box där temat är "Vintermys". I den fanns det:

Klintas Läppbalsam: ett återfuktande läppbalsam med ekologisk bivax, solrosolja och kokosnötolja med smak och doft av havtorn.

Avril Natural Nail Polish: nagellack i ljust rosa (Rose Poudré No.570.) med hög glans med en ren sammansättning utan otäcka ingredienser.

Lily Lolo Eyeliner: En krämig och mjuk ögonpenna som passar känsliga ögon och är veganvänlig.

Naturtvål Rosa Mosqueta: en tvål med olja från nyponros som motverkar inflammationer, är effektiv vid brännskador och ärrbildning och motverkar pigmentfläckar.

Cicamed Eye Antioxidant: En ögonkräm rik på antioxidanter från grönt te, e-vitamin och Q10 som hjälper till att förebygga hudens åldrande. Den innehåller även röda och gröna alger som stärker huden, motverkar svullnad samt jämnar ut fina linjer.

Extra glad blev jag över läppbalsamet som kom väl till pass nu när det blivit kallare ute och ögonkrämen eftersom att jag faktiskt inte har någon ögonkräm för tillfället.

Det följde även med en produktbroschyr från Klinta och Cicamed vilket jag uppskattade, där kan jag läsa mer om deras sortiment och filosofi :)ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in