Färna Spa

Wed, 30 November, 2016 11.46

Jag ville bara visa några bilder från min arbetsplats på Färna Herrgård. Det är en fantastisk miljö, mitt ute i ingenstans ungefär. Mycket passande med ett SPA därute. Trivs i skogen haha.


ANNONS

Nya arbetskläder på Rituals

Wed, 16 November, 2016 12.37

Vi har fått nya arbetskläder på Rituals nu inför vintern. Jag har en (faktiskt jättefin) svart och mörkblå klänning i ett sidenliknande tyg. Det är ett asiatiskt stuk med kort ärm och knäppning med sidenknappar. Kul att känna sig fin på jobbet!

Testade två produkter från hudvårdssortimentet:

Creamy Foam Cleanser

Det är en rengöring med moringaextrakt och lotusblomma som känns otroligt mjuk och fluffig på huden. Kostar 135kr för 125 ml.

Vitality & Energy Mask

Som är en energigivande och lystergivande ansiktsmask med tibetansk rosenrot och papayaextrakt. Kostar 180kr för 75 ml. 


Vintertorra fötter?

Wed, 16 November, 2016 12.05

Mitt bästa tips för vintertorra fötter är att fila (inte för ofta och inte för mycket), fotbad med mjukgörande badsalt och sedan smörja in fötterna och packa in dom i plastpåsar. Det bästa är att smörja in och stoppa i plastpåsar med en socka över och sova med det - låta det verka över natten. Men det går bra att låta dom vara inpackade i någon halvtimme eller så också. Plastpåsen gör att fotkrämen tvingas in i huden lättare och gör att den stannar kvar längre istället för att "torka" in. Fötterna blir supermjuka och lena efteråt!

Jag hade ingen fotkräm för tillfället så jag tog Maria Åkerbergs Body Lotion White Chocolate Vanilla. Det är en fetare lotion med kakaosmör och växtoljor som återfuktar och mjukgör. 


Presenter från c/o GERD

Thu, 10 November, 2016 12.21

igår var det som en liten julafton på spat. Vi fick en varuleverans med produkter från c/o GERD och med den kom produkter till oss anställda som vi skulle få efter deras produktutbildning. Det är viktigt att vi som rekommenderar och säljer produkterna vet hur dom fungerar, och därför är det viktigt att vi också får testa produkterna ordentligt. Så att vi vet hur dom känns, doftar och hur man själv upplever dom. 

Eftersom att jag har en obalanserad hud, en bland hy = fetare t-zon och normal/torr på kinderna, så valde jag deras rengöring Clean Face White Clay. Krämen och ansiktsoljan är ifrån serien Lingonberry som är balanserande och renande. 

Det ska bli trevligt att använda dessa produkter. Jag gillar att dom är naturliga, ekologiska och hållbara. 


Papaya Peeling & Face Mask Moist - Maria Åkerberg

Tue, 1 November, 2016 19.20

Jag körde ett litet hemmaspa ikväll. Har blivit så torr i huden nu när det blivit riktigt höstväder ute. 

Peelade ansiktet först med min favorit Papaya Peeling och applicerade sedan Face Mask Moist från Maria Åkerberg. Det är en fuktgivande ansiktsmask som passar de flesta hudtyper. Den innehåller jojobaolja, mandarinolja och neroliolja som verkar stärkande, förbättrar hudstrukturen och bevarar fukten. Jag låter masken sitta på under natten för bästa effekt. 

Något jag tycker om med MÅs produkter är att dom är så rena och naturliga. Det känns på både doften och konsistensen. Tummen upp för ekologisk hudvård. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in